torstai 9. toukokuuta 2013

Diplomaatin leikettä ja mauttomia lausuntoja....


Diplomatia ja paskat runot ovat saaneet oman paikkansa ja rytminsä minun elämässäni. Tänään räjähti se fiilis, mikä on muhinut pinnan alla jo kauan. Super Gourmet Girl haluaa oman bloginsa.
Super Gourmet Girl ei ole diplomaattinen, se tekee mitä haluaa ja selviää tilanteesta, kuin tilanteesta, jos se jotenkin edes liittyy ruokaan.
Super Gourmet Girl kokkaa virallisia edustus illallisia, se järjestää illanistujaisia tytöille ja päivästä päivään valmistaa ruokaa Svanskillensa.

Nyt ajattelin jakaa kaiken! Ruuat, reseptit ja tietenkin filosofiat niiden takana, ihan omassa blogissaan.
Jos olet reseptihörhö, ei ehkä paras mahdollinen blogi sinulle. 
Mutta jos leijut keittiössä ihan omissa svääreissäsi, rohkeasti hullutellen ja kokeillen ja perunoiden kiehumisen ajan hyödynnät kotifilosofointiin, niin sitten puhumme varmasti samaa kulinaristista kieltä. Mitään muuta en sitten lupaakaan, annan blogilleni nyt siivet, se keittäköön omat soppansa. 

Karjalainen vanukas, puutarhurin tapaan...

2 kommenttia:

  1. Nama karjalaiset vanukkaat oli niin hyvia! :)
    Onnea uudelle blogille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Kuwaitin kaunotar kehuista ja kannustuksesta, vaikka keittokirjaan painostitkin, mutta olkoon blogi tällästä alkusoittoa sille!
    Resepti toimii niin mansikoilla, kuin viinimarjoillakin. Tiramisun ohjeen löytää valion keittokirjasta Leivotaan lämpimäisiä 2009 ja varmaan myös heidän nettisivullaan voi olla. Jos haluaa Karjalaisen vanukkaan ohjeen se löytyy täältä :D http://hellusky.blogspot.com/2013/02/karjalainen-vanukas.html

    VastaaPoista

Kulinaristisia arvioita tai muuta mussutettavaa :D